Karácsony Gergely tart fórumot Pécsett

2018. február 19. 14:59 2018. feb. 19. 14:59

Csütörtökön a Pécs-Baranyai Értelmiségi Egyesület meghívására a pécsi Vasutas Művelődési Házba érkezik Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd Magyarországért miniszterelnök-jelöltje, fórumára Mellár Tamás, a demokratikus összefogás pécsi jelöltje is hivatalos.

Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje csütörtökön este hattól tart fórumot a VOKE művelődési házban az ÉKestÉK választási fórum sorozatában. A fórumot Szabó Gábor egyetemi docens moderálja.

ÉKestÉK - Választási Fórum Karácsony Gergellyel

ÉKestÉK - Választási Fórum Karácsony Gergellyel

Karácsony Gergely fórumán részt vesz Mellár Tamás is, az immár tíz párt által támogatott demokratikus jelölt, Csizi Péter kihívója a parlamenti választásokon. Mint ismert, Karácsony Gergellyel közös fórumán jelentette be Tóth Bertalan, az MSZP parlamenti frakcióvezetője, hogy visszalép Mellár Tamás javára, ezt az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje történelmi jelentőségűnek nevezte.

Nyilván a Pécs-Baranyai Értelmiségi Egyesület teljes fórumsorozatára igaz, de jó volt látni, hogy Karácsony fórumát a pécsi önkormányzat, a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Kultúrális Alap is támogatja. Amin egy épkézláb országban nem is lenne csodálkoznivaló, nálunk meg azért van.