Szigetváron is fórumozik Karácsony Gergely

2018. február 21. 18:06 2018. feb. 21. 18:06

A csütörtöki pécsi fórum előtt Szigetvárt is útba ejti Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd Magyarországért miniszterelnök-jelöltje. A kora délutáni fórumra a Szigetvári Járás polgármesterei is hivatalosak.

A fórumra érkező Karácsony Gergelyt Vass Péter, Szigetvár polgármestere és Szakács László, az MSZP frakcióvezető-helyettese fogadja. A 15 óra 15 perckor kezdődő lakossági fórumra a Szigetvári Járás 46 településének polgármesterei is hivatalosak. A rendezvényen köszöntőt mond Vass Péter, utána pedig Karácsony Gergely ismerteti a választási programot.

Az előreláthatólag 17 óráig tartó rendezvény helyszíne a szigetvári házasságkötő terem (7900 Szigetvár Deák Ferenc tér 16.)

Szigetvárról aztán a Pécs-Baranyai Értelmiségi Egyesület meghívására a pécsi Vasutas Művelődési Házba érkezik Karácsony Gergely, az itteni fórumára Mellár Tamás, a demokratikus összefogás pécsi jelöltje is hivatalos. A 18 órakor kezdődő rendezvényről itt írtunk bővebben:

Karácsony Gergely tart fórumot Pécsett

Csütörtökön a Pécs-Baranyai Értelmiségi Egyesület meghívására a pécsi Vasutas Művelődési Házba érkezik Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd Magyarországért miniszterelnök-jelöltje, fórumára Mellár Tamás, a demokratikus összefogás pécsi jelöltje is hivatalos. Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje csütörtökön este hattól tart fórumot a VOKE művelődési házban az ÉKestÉK választási fórum sorozatában.