Októbertől decemberig mindent lopott Attila, amit ért Komlón - aztán elkapták

2018. március 4. 09:49 2018. márc. 4. 09:49

Áruházakból márkás italokat, lezárt tárolókból tűzifát, mosógépet, valamint egy feltört lakásból laptopot lopott Komlón az a fiatal, akit tavaly Mikulás napján kaptak el a rendőrök. A nyomozást most zárták le az ügyben.

Többrendbeli lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Komlói Rendőrkapitányság az ellen a 23 éves helyi férfi ellen, aki tavaly októbertől decemberig követett el vagyon elleni bűncselekményeket Komlón - olvasható a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

"A megalapozott gyanú szerint O. Attila rendszeresen járta a helyi áruházakat, ahonnan márkás alkoholos italokat vitt el, de emellett négy alkalommal alagsori tárolókba, egyszer pedig egy lakásba is betört, ahonnan többek között egy laptopot, billentyűzetet és fejhallgatót tulajdonított el. A gyanúsított a feltört tárolókból jellemzően tűzifát lopott, egy alkalommal mosógépet, kávéfőzőt és DVD lejátszót is zsákmányolt, amelyeket azután eladott.

A férfit 2017. december 6-án Komlón fogták el a rendőrök, majd kihallgatták gyanúsítottként és bűnügyi őrizetbe vették.

A gyanúsított előzetes letartóztatása mellett folytatott nyomozást a Komlói Rendőrkapitányság a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek" - áll a közleményben.