Pécs fideszes polgármesterének személyi referense megtekintett egy Volvót

2018. március 12. 13:12 2018. márc. 12. 13:12

És videót is csinált róla legott, mondjuk a Bazsó-Winkler páros a hírre nem vonult nyugdíjba. A pécsi városházán szeretik a Volvót.

Szuper videót találtunk a népszerű megosztó csatornán. Nem hosszú, érdemes megnézni:

Aki nem tudná, a szóban forgó vlogger Baráti Zsolt, Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármesterének személyi referense.

A rövid de velős videóból megtudhatjuk, hogy az új autónak új autó illata van, hogy más, mint a referens mostani 60-as Volvója, hogy „jó kis automata”, valamint, hogy nagyon jó, hogy ott van az a középkonzol, mert így „nagyon kényelmesen tudja pihentetni a kezét”.

Ja, és a kormány is szép.

Baráti főnöke, Páva Zsolt 2015-ben kapott egy bruttó 15 milliós Volvót, egy hathengeres svéd csodát, amit akkoriban igen nagy médianyilvánosság övezett. Az autót abban a Schneider Autóházban vették a fideszes elöljárónak, ahol 2009-ben maga Csizi Péter osztotta a kubatovi igét a fideszes aktivistáknak.

FIDESZ TOP SECRET - A Kubatov-lista a gyakorlatban from Gery Greyhound on Vimeo.

Mivel mi magunk még nem jártunk a rangos márkákkal kereskedő autóházban, nem tudjuk megítélni, hogy a referensi megtekintés helyszíne is ez volt, vagy egy másik kereskedés.

Hogy meddig lesz a svéd márka népszerű pécsi fideszes körökben, az nem kis mértékben múlhat azon is, hogy milyen eredménnyel zárul a Volvo buszok beszerzése nyomán ma már több földrészen zajló nyomozás.

Találós kérdés: lezárul a nyomozás a Tüke Volvo-beszerzéseiben a választásokig?

Hát nem! Szakács László újabb kérdése nyomán Polt Péter szokásos szűkszavú/semmitmondó válaszából kiderült: május 9-e a hűtlen kezelést is felvonultató gyanús ügy nyomozásának új határideje. Azaz a választások után egy hónappal. Nagggyon ravasz!