Még mindig kunyizzák a Fidesznek az aláírásokat Pécsett

2018. március 18. 09:48 2018. márc. 18. 09:48

Dacára annak, hogy bő egy hete már lejárt a választási induláshoz kellő aláírások gyűjtése, még mindig kéri a szignókat a Fidesz. Pécsett sincs ez másképp, kedd délután az Alkotmány úti SPAR előtt találták be a boltba/boltból igyekvőket.

Annak ellenére, hogy a Fidesz állítása szerint már az első nap leadta a választáson induláshoz szükséges aláírásokat, a kézjegyek és adatok gyűjtése nem szünetel. A 444.hu szerint ez nem más, mint a Kubatov-lista bővítése. Az adatbázis építése folyamatosan zajlik, még maga Orbán Viktor is beszállt a kampányba.

Pécsett is egészen váratlan helyzetekben képesek még leszólítani az embert - tudta meg lapunk. Nemrég Csizi Péternek gyűjtöttek aláírásokat lakásról lakásra járva a városban, több nappal azután, hogy elviekben már Csizinek is megvolt az induláshoz kellő aláírásmennyisége.

Március 13-án az Alkotmány utcai SPAR előtt, a lépcső alján faggatták a boltba betérőket, illetve az onnan kiérkezőket, hogy támogatnák-e aláírásukkal a Fideszt.

A Konzum Áruház sarkánál stand várta a minap a kormánypártot támogatni akarókat, igaz, ott legalább nem kezdték el leszólítgatni a buszra igyekvőket.