Nagyon csúnyán megsértették Csizi Péter legjobb barátját

2018. március 15. 12:44 2018. márc. 15. 12:44

Fodor Ibolyát nem engedte előre egy volt párttársa a városházán, de még az ajtót is rávágta a sokat próbált képviselőasszony szerint. Egyből kiderült, hogy a „hazaáruló” és a „tehetségtelen kis majom” mellett olyan szavakat is ismer, mint az „empátia” és az „asszertív kommunikáció”. Azon is elmélázott Fodor, hogy pszichológiai tesztnek kellene alávetni a képviselőket. LOL!

Sok magyarázás helyett íme Fodor Ibolya posztja a Facebookról:

Szomorú dolgok ezek, főleg azok után, hogy Erb és Fodor 2014-ben mindketten a Fidesz színeiben jutottak be a képviselő-testületbe. Csak aztán a párt és Fodor - aki szinte azonnal megválasztása után belefutott egy hazaárulózásba, majd lemajmozta az RTL riporterét, később éppen a kereskedelmi csatorna híradója derítette ki róla, hogy sikkasztásban való bűnrészességért jogerősen elítélték, 2015-ben pedig költségvetési csalással és más bűncselekményekkel vádolták meg, majd azóta újabb becsületsértési ügye is akadt – útjai elváltak.

Látszólag, hiszen a fideszes vezetésű önkormányzat évről évre megállapodást köt a – néha háttérből, de konstans módon – Fodor vezette KÉK Egyesülettel.

Mi több, maga Fodor hozta létre – majd varázsolta el a kiderülés másnapján - a Csizi Péter Tisztelői Pécs elnevezésű Facebook-csoportot.

A mostani felháborodott posztból kiderül: nem csak Fodor Ibolya képes magát süketnek tettetve elsuhanni a széksorok között, amikor valaki, mondjuk egy tévéstáb kérdezne tőle, hanem más is. És kiderül az is, hogy a képviselő olyan szavakat is ismert, mint az „empátia” és az „asszertív kommunikáció”.

„Az empátia avagy beleérző képesség, amivel egy másik ember vagy élőlény lelkiállapotába tudjuk helyezni magunkat. Az empátia megnyilvánulása például, ha valaki egy másik ember bánatát hallgatva, egy másik élőlény szenvedését látva, önmagát az adott helyzetbe beleképzelve saját élményként éli meg. Empátiás képessége fejlett állatoknak is lehet…”

„Az asszertivitás, vagy asszertív kommunikáció egy olyan tanulható készség, vagy viselkedés, amikor valaki magabiztosan tud megnyilvánulni érzelmileg nehéz szituációban is, anélkül, hogy passzív vagy agresszív lenne.”

- olvasható a Wikipedia szócikkeiben.

Fodor Ibolya azt a kérdést is felvetette: „nem kellene az indulókat pszichológiai tesztnek alávetni?

Az empátia, az asszertivitás és a pszichológiai teszt lehetséges szükségessége kapcsán adja magát az alábbi videó – 1:37-nél kezdődik az igazi asszertivitás:

(Az ügyben egyébként szívesen meghallgatnánk Erb Józsefet is.)