Még a miniszteri autót is meghúzták, annyira igyekeztek Kósát belopni a pécsi városházára

2018. március 20. 13:47 2018. márc. 20. 13:47

Kósa Lajos, a Modern Városok Program tárca nélküli minisztere titokban érkezett a pécsi városházára kedden, ám olyannyira próbálták az újságírók elől belopni az épületbe, hogy még a miniszteri autót is meghúzták miatta. Sajtóhírek szerint a sportcsarnok és iskolák felújításáról eshet szó.

Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter tárgyalni érkezett kedden a pécsi városházára, a Szabad Pécs értesülései szerint két, egyenként hárommilliárd forintos támogatást fog bejelenteni. A két fejlesztés a lap értesülései szerint a sportcsarnok felújítása illetve három iskola rendbetétele lesz.

A Zoom.hu cikke szerint a városvezetés mellett Hoppál Péter kulturális államtitkárral együtt tárgyal Kósa a Modern Városok Program helyi fejlesztéseiről.

Kósát - miután hétfőn öt percen keresztül gyalogolt némán a média kérdéseinek kereszttüzében - kedden autóval próbálták meg belopni a pécsi városházára, de a nagy igyekezetben meghúzták a miniszteri kocsit, és csak a második körben sikerült behajtani a városháza udvarára.