Parkolóőrökre lőttek a Lánc utcában - fotók

2018. március 21. 17:00 2018. márc. 21. 17:00

Több hangos durranást is hallani lehetett szerda délután Pécsett, a Lánc utcai üzletsornál, a helyszínre rendőrök érkeztek és egy mentő is befutott. Lapértesülés szerint gumilövedékkel lőttek két parkolóőrre.

A három vagy négy durranásra kollégánk figyelt fel 16 óra 15 körül a Lánc utcában működő Aranycipó üzlet környékén. A helyszínre két rendőr érkezett gyalogosan, és vélhetően a durranásokkal összefüggően faggatni kezdte az arra járókat.

A helyszínen a Biokom egyik autóját is látni lehetett, melynek sofőrje úgy tűnt, hogy fájlalta a kezét. Fél ötkor egy mentő is megérkezett a parkolóba, illetve egy rendőrautó, majd egy bűnügyi helyszínelő is befutott.

Nem sokkal ezután jött még egy mentő, majd hamarosan távozott a másikkal egyetemben, az egyikben egy nőt, a másikban az említett sofőrt szállították.

Az ügy kapcsán keressük a rendőrséget, amint érkezik válasz, frissítjük a cikkünket.

Frissítés: gumilövedékkel lőttek a parkolóőrökre

A rendőrségtől még nem kaptunk választ, de sajtóértesülés szerint lövöldözés volt a helyszínen. A Pécsi Újság azt írta, gumilövedékes fegyverrel rálőtt egy autós két parkolóőrre, illetve egy harmadik Biokom-dolgozóra. Mindhárman könnyebben megsérültek.

A lap úgy tudja, két parkolóőr hölgyet ért sérelem, akiknek a feltűnésekor egy autós tüzet nyitott rájuk. Több lövést is leadott rájuk, mindketten könnyebben megsérültek. Az elkövető rálőtt egy közelben tartózkodó, Biokom-dolgozóra is, aki szintén megsérült. A cikk szerint az elkövetőt a helyszínen elfogták a rendőrök.