Páva Zsolt saját Facebook-oldalán alázzák a Fideszt és a gyűlöletkampányt a kommentelők

2018. április 7. 11:38 2018. ápr. 7. 11:38

Visszafelé sült el Páva Zsolt hivatalos Facebook-oldalának egy posztja, melyben a pécsi önkormányzati lap tomboló, vandálkodó ellenzékieket vízionáló cikkét osztotta meg, büntetik is rendesen a kommentelők.

Az önkormányzat újságja néhány napja számolt be arról, hogy több pécsi buszmegállót is megrongáltak, szerinte azért, mert fideszes jelölt plakátját látták, ugyanakkor LMP-s plakátok is megsínylették a húsvéti hosszú hétvégét. A cikk faék egyszerűségű logikával levonta a következtetést: nyilván ezt Mellár Tamás, a Baranya 1-es választókörzet legesélyesebb ellenzéki jelöltjének támogatói tehették.

(Halkan jegyezzük meg: Mellár Tamás 400 hirdetőtábláját lopták el a hosszú hétvégén kétszáz helyszínről. Amint arról akkor beszámoltunk, információink szerint húsvét hétfőn este fél 11 és fél 12 között a Keszüi úton egy szürke személygépjárműből kiszálló 30 év körüli fiatalembert láttak, amint összeszedi Mellár Tamás plakáttábláit. Ezt követően egy bordó autóból ugyanazokra a helyekre Csizi Péter plakátjait tették ki.)

De vissza a cikkhez. Páva Zsolt ezt lelkesen megosztotta Facebook-oldalán egy drámai "Gyalázat!" felütéssel. A kommentelőktől pedig azóta is kapja az ívet. Az első hozzászólás már büntetett, de aztán Kósa bénázása, Semjén Zsolt rénszarvasvadászata és úgy az egész gyűlöletkelt előkerült, és ami a legmeglepőbb, hogy nem a Fideszt-támogató hozzászólások vannak többségben: