Választási csalás? A kör, ahol SENKI sem szavazott a Jobbik jelöltjére

2018. április 10. 15:03 2018. ápr. 10. 15:03

A baranyai Nagypeterden írd és mondd 0 szavazatot kapott a Jobbik jelöltje. Nagyon utálhatják szegényt, mert a pártra 120-an is leadták a voksukat.

Elképesztő dolgok történtek a vasárnapi választáson. Előbb egy bajai szavazókörről derült ki, hogy egyszerűen eltűntek az MSZP listájára leadott szavazatok. A többiben átlagosan 80-an szavaztak a listára, itt épp senki. Ezt főleg egy úr sérelmezte, aki viszont nagyon is erre a listára szavazott. Azóta jelentkezett még egy házaspár szerkesztőségünknél, akik szintén a baloldali szövetség listájára szavaztak, ugyanott, de az ő voksaik is eltűntek.

A Jobbikkal is elbánt a választási rendszer több körzetben is. Sárospatakon egyetlen szavazatot sem kapott a Jobbik listája, míg a méltán híres Netpárt 122-t is. Az egyik budapesti szavazókörben pedig egy az egyben a Netpárt mellé kerültek a Jobbikra leadott voksok.

A baranyai Nagypeterden pont az ellenkezője történt. Itt a Jobbik listája 119 szavazatot szerzett, ami szép eredmény, a Fidesz sem kapott sokkal többet, 20-al ment a kormánypárt.

Ám a Jobbik jelöltje, Andrics Alíz valamivel irgalmatlanul magára haragíthatta a párt nagypeterdi híveit, mivel egy huncut szavazatot sem kapott.

A Jobbik közleményben közölte, hogy újraszámolást kérő beadványokat készít.