Orbán egy nap alatt csodát tett!

2018. április 11. 08:32 2018. ápr. 11. 08:32

Megszüntette a migránsveszélyt!! De komolyan! A választások óta a vidéket lefedő Mészáros-lapok már nem harsognak a bevándorló rémekről! Okádunk is mint a lakodalmas kutya.

Mintha kicserélték volna a vidék helyett gondolkodó megyei napilapokat és online kiadásukat a választás óta. Előtte nem nagyon lehetett a sorok között olvasni, mert a sorközök is egymást halálra késelő, robbantó, törő-zúzó, mindent és mindenkit véresre erőszakoló migránsokkal volt tele.

Aztán vasárnap lezajlottak a választások, újabb kétharmadra tett szert a Fidesz.

Majd jött a hétfő, és csoda történt: elmúlt a veszély. Nem köszörülik már a migrik a réz pöcsüket, hogy lecsapjanak vele a húgainkra, nem özönlenek át a határon ötliteres vödrös öklözőzsírral a hónuk alatt, hogy csúfat tegyenek nagyanyáinkkal, nem dobálják a nyeles atombombát, nem tépik fel a fogukkal a csador nélkül flangáló szittya lányok Achilles-ínát sebészi pontossággal a szandál pántja felett.

Helyette fotósok tartanak tanulságos bemutatókat (sic!), a bánat tudja hányadik Demjén-búcsúkoncertre invitálják a nagyérdeműt, függönyvásárt hirdetnek ingyen szegéssel és a költészet napjára készül az ország.

Mintha egy nap alatt ugrottunk volna 1944-ből a rémesen szegény, de igen reményteli ötvenes évekre.

Megélhetésüket féltő egykori újságírók segítségével hülyét csináltak Orbánék az országból. Annyira hülyét, hogy a drága magyar nép most sem a saját homlokát csapkodja véresre a kredenc szélén, hanem felsóhajt, hogy naugye, megmondta hogy megment. Megmentett? Megmentett.

Elemészt a szekunder szégyen.