Deszkával verte fejbe vitapartnerét, mehet az ügyészségre

2018. április 15. 13:01 2018. ápr. 15. 13:01

Még januárban szólalkozott össze Mánfán egy pécsudvardi férfi egy másikkal, a vita hevében pedig a kerítésből letépett deszka is be lett vetve. A rendőrség felfegyverkezve elkövetett garázdaság és könnyű testi sértés miatt nyomozott.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Komlói Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott.

"A közlemény szerint egy 27 éves pécsváradi férfi még január 8-án 16 óra 30 perc körül bántalmazott egy másik férfit Mánfán. A megalapozott gyanú szerint a férfi összeszólalkozott a sértettel, majd megütötte és megrúgta.

Ezután a gyanúsított egy kerítésről letépett egy deszkát, majd azzal fejbe ütötte vitapartnerét. A bántalmazás során könnyű sérüléseket szenvedő férfi az ütéstől a földre esett. A rendőrök a férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, tettét beismerte.

A gyanúsított ügyében a Komlói Rendőrkapitányság a napokban az eljárást befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek" - olvasható a közleményben.