Fotók: ezt találták a pécsi drogdíler lakásán

2018. április 16. 10:14 2018. ápr. 16. 10:14

Akár nyolc évet is kaphat az a pécsi férfi, aki marihuánakereskedésre adta a fejét, pechjére viszont pont akkor hívták rá a rendőröket, mikor tele volt a lakása kiporciózott cuccal.

A Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség forgalomba hozatallal elkövetett kábítószerkereskedés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy pécsi férfi ellen.

Amint az ügyészség április 16-i tájékoztatásában áll, a vádlott 2017-ben elhatározta, hogy megélhetését kábítószer kereskedésből, pontosabban marihuánaforgalmazásból fogja fedezni. Ennek érdekében cannabis származékot szerzett be, melyet lakásán tárolt.

A férfi a beszerzett kábítószert kiporciózta a kereskedést megelőzően 110 db pakettre, melyet a lakás különböző részein rejtett el. Ebben a galériában mutatjuk, hogy mi is volt nála:

[gallery="120" picture="11352"]

A rendőrség a tényleges értékesítést megelőzően azonban lakossági bejelentés alapján a férfinál házkutatást tartott, melynek során a lakásában a kábítószert valamint a kereskedéshez szükséges eszközöket lefoglalta.

A férfi cselekménye a kábítószer kereskedés bűntett kísérletének a megállapítására alkalmas, mely bűncselekmény büntetési tétele 2-8 évig terjedő szabadságvesztés - írja a közlemény.