Berendelték Orbánt - óriásit hárított a sajtófőnöke

2018. április 30. 14:20 2018. ápr. 30. 14:20

A lópimpikének is van vége, berendelte Orbán Viktort az Európai Néppárt vezetése. A legnemzetibb miniszterelnök sajtófőnöke nagyot hárított, az MTI szerint "Manfred Weber európai néppárti (EPP) frakcióvezető márciusi budapesti látogatását viszonozza szerdán Brüsszelben". Muhhhahahahaha!!!

Az Európai Néppárt vezetőivel tárgyal szerdán Brüsszelben Orbán Viktor - adta hírül a szebb napokat is megélt Magyar Távirati Iroda.

"Manfred Weber európai néppárti (EPP) frakcióvezető márciusi budapesti látogatását viszonozza szerdán Brüsszelben Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke, aki az új nemzeti kormány céljairól, a következő évek feladatairól tájékoztatja a Fidesz európai pártcsaládjának vezetőit, és aktuális uniós kérdésekről is tárgyalnak - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke" - áll az MTI hírében.

Van tovább is:

"Manfred Weber a magyarországi parlamenti választási kampány idején járt Budapesten, ahol tárgyalt Orbán Viktorral, és a pártcsalád támogatásáról biztosította őt."

Sőt:

"A látogatást viszonzó szerdai brüsszeli tanácskozáson Európa és Magyarország keresztény értékeken alapuló kultúrájának megőrzéséről, a határok és az európai emberek megvédéséről lesz szó, mely célokhoz a magyar emberek nagy többsége adott erős felhatalmazást - közölte Havasi Bertalan."

Valamit mondani kellett, miután német lapok arról írtak, hogy Orbánt nemes egyszerűséggel berendelték a párt vezetői.

Sütik már a csicskalángost.