Traffipax traffipax hátán - íme a nagy hétfői mérés baranyai helyszínei

2018. május 11. 13:27 2018. máj. 11. 13:27

Május 14-én kora reggeltől május 15-ének reggeléig annyi traffipax lesz a magyar utakon, mint égen a csillag. Ekkor tartják ugyanis a TISPOL Speedmarathon hazai etapját, melynek során ott is mérnek, ahol az ember az álmában sem gondolná. Kiderültek a baranyai leshelyek, mutatjuk őket.

Még áprilisban írtunk róla, hogy 24 órás sebességellenőrzést tart a Magyar Rendőrség május 14-15-én, mellyel az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakoznak.

Az ellenőrzés ideje alatt - május 14-én 6 órától május 15-én 6 óráig - ténylegesen 24 óra időtartamban, a rendelkezésre álló összes szupertraffipax működni fog, emellett rengeteg egyéb helyszínen figyelnek majd mobil műszerek.

Az akció lehetséges helyszíneire számos állampolgári javaslat érkezett, amelyek közül a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka eredményeit figyelembe véve a megyei rendőr-főkapitányságok kijelölték az ellenőrzések helyszíneit és az időpontokat - írta honlapján a rendőrség.

A rendőrség május 11-én közzétette a gigászi ellenőrzés helyszíneit. Mutatjuk, Baranyában merre osztanak sárga csekket: