"Áll be elé! Menj, menj, menj!" Videón, ahogy lecsapnak a drogkereskedőre a siklósi forgalomban

2018. május 16. 12:51 2018. máj. 16. 12:51

Kábítószerrel kereskedett az a férfi, akit hétfőn este kapcsoltak le a rendőrök egy látványos akció során Siklóson.

A rendőrség közleménye szerint az elfogást este negyed kilenckor hajtották végre. Egy 49 éves harkányi férfit kaptak el, aki a megalapozott gyanú szerint kábítószerrel kereskedett. A rendőrök a férfit előállították, majd kihallgatták gyanúsítottként. A gyanúsított gépkocsijának átvizsgálása, valamint a lakásán megtartott házkutatás alkalmával 49 gramm kábítószergyanús növényi származékot, 59 darab kábítószergyanús tablettát, valamint 23,5 gramm kábítószergyanús port foglaltak le a rendőrök.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrök két kistapolcai férfit is előállítottak, akik a gyanú szerint a 49 éves harkányi férfitől vásároltak kábítószert. A két férfival szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív eredményt mutatott, ezért a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki őket, velük szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A 49 éves gyanúsított ellen – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak a Siklósi Rendőrkapitányságon, és előterjesztést tesznek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.