Szia, szültél ma már betyársereget?

2018. május 28. 12:00 2018. máj. 28. 12:00

Mert ha nem, akkor a Budaházy Edda vezette Szkíta Kézművesbolt ugyan kinek adja el azt a sok halálfejes betyársereges rugdalózót? Ilyen az, amikor a nemzet méhének kiszáradásáért való végtelen aggódás teniszkönyöke lágyan, szinte észrevétlenül hozzáér a szittyabiznisz szálkás bicepszéhez.

Budaházy Edda Budaházy György testvére, őt jobb híján nevezzük radikális nemzeti politikusnak.

Eddáról manapság a Hozz Világra Még Egy Magyart mozgalom videója kapcsán beszél mindenki. Ha még nem láttad a videót, akkor érthető, hogy miért a kanapén henteregsz a kutyáddal, vagy húztál külföldre, ahelyett, hogy két szülés között itt élnél-halnál.

Ám Budaházy Edda korábban nem mint szittyamegmaradási szakértő, hanem egyebek mellett mint a Szkíta Kézművesbolt vezetője vált ismerté.

A leggyönyörűbb viszont talán az, amikor a magyarok kiveszése elleni jutyubkitörés és a családi üzlet úgy ölelik át egymást, mint szittya anyaméh a hibátlan génkészletű ősmagyar magzatot, míg az a legörömtelibb fájdalmak közepette meg nem születik egy Koppány lába nyomán sarjadt ezeréves tölgyfa tövében egy tizedik generációs juhász racka subáján.

Legalábbis erről árulkodik Edda Facebook-posztja:

Mentem is szülni, különben ki a viharra adom rá az ízléses halálfejes-betyársereges vagy turulos rugdalózót?