Új fesztivált indít Palkonyán az Irie Maffia

2018. július 2. 13:41 2018. júl. 2. 13:41

Saját zenei fesztivált rendez a baranyai Palkonyán az Irie Maffia zenekar, a buli augusztus 10-12. közt lesz. A fellépő zenekarok a reggae, az afrobeat, a hiphop és a dél-amerikai cumbia irányvonalat követik, de lesz Soundterasz és Pszichedelikus Árpaföld is.

Saját fesztivált szervez Palkonya Hangja elnevezéssel az Irie Maffia; az idén először megvalósuló, augusztus 10-től 12-ig tartó rendezvényen zenei és gasztronómiai programokkal várják a látogatókat.

Mint az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában Élő Márton, az Irie Maffia vezetője, a fesztivál főszervezője elmondta: szerettek volna egy olyan rendezvényt létrehozni, amely az ő zenei világukat, zenei ízlésüket tükrözi.

"Szeretnénk ezt és a fesztivál helyszínét, Palkonyát, Magyarország egyik legszebb teleülését is megmutatni a közönségnek"

- mondta.

Mint elhangzott, a rendezvény családias jellegű lesz, így maximum 2000 vendéggel számolnak. Az eseményre a világ minden tájáról érkező zenészek többek között dél-amerikai cumbiát, afrobeatet, reggae-t és hiphopot játszanak.

Élő Márton elmondta: a faluban a nagyszínpadon többek között fellép a perui Los Mirlos és a magyar cumbiazenekar, a Los Orangutanes. A második napon az Irie Maffia mellett ghánai és amerikai hip-hop előadók, Worlasi és Akua Naru lépnek fel. Az utolsó napon, vasárnap a Kéknyúl, a The Qualitons és a The Mabon Dawud Republic zenekar hallható.

További információ a fesztiválról a www.palkonyahangja.hu oldalon található.

Főoldal - Palkonya Hangja Fesztivál

Palkonya, 2018. augusztus 10-12.

A háromnapos belépő Early Bird (nagyon elővételes vásárlás) esetén 9000, amúgy elővételben 12 000 forintba kerül, napijegyről egyelőre nincs információ a honlapon.

A fesztiválon értékmegőrző nem lesz, a parkolót sem fogják őrizni, a koncertek és fellépések öt helyszínen (Palkonya Nagyszínpad, Busa Pista Hiphop Bázis, Palkonyai Pincesor, és a Haraszti birtokon belül a Soundsystem Terasz és az Árpaföld) zajlanak majd.