Vigyázat, az Ördögkatlant kihasználva nyerészkedik egy oldal

2018. július 19. 13:30 2018. júl. 19. 13:30

Figyelmeztetést adott ki az Ördögkatlan Fesztivál, miután jó páran jelezték, hogy egy Viagogo elnevezésű oldalon keresztül vettek bérletet és sokkal több pénzt emeltek le a számlájukról, mint kellett volna - de a jegyet sem kapták meg. A szervezők azt tanácsolják, mindenki kerülje el az oldalt.

Közleményt adott ki az Ördögkatlan Fesztivál szervezősége, mivel többen is megkeresték őket, hogy egy Viagogo nevű oldalon keresztül rendeltek bérletet. Az oldal sokkal több pénzt emelt le számlájukról, mint amennyi a bérletek ára lenne, de ráadásul a jegyeket sem kapták meg.

A mostani eset szerint kétszer 14 ezer forintért vásároltak bérletet, ám az oldal 81 ezer forintot emelt le a számláról. A megvásárolt két bérletet pedig azóta sem kapták meg.

A szervezők közleményükben azt írták, maga Bérczes László is járt már hasonlóan ezzel az oldallal, így csak azt tudják javasolni, senki ne vegyen a Viagogón keresztül jegyet/bérletet az Ördögkatlanra, meg egyáltalán semmilyen rendezvényre, koncertre ne vásároljon belépőt az oldal segítségével.

A Tékozló Homár fogyasztóvédelmi blog egyébként tavaly már közölt egy olvasói panaszt a Viagogo oldalról.

Aki tehát az Ördögkatlanra venne bérletet, az inkább az ezen az oldalon található fizetési módokon tegye meg.