Magába, majd volt apósa kocsijába állította a kaszát - fotók

2018. július 25. 10:52 2018. júl. 25. 10:52

Békülni indult egy férfi volt vejéhez kedd este Somogyapátiban, de úgy elszabadultak az indulatok, hogy a vasvilla és a kasza is előkerült, és mindegyiket használták is.

A rendőrség közleménye szerint a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába július 24-én 19 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Somogyapátiban többen összeverekedtek.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a sértett megjelent Somogyapátiban a volt vejének házánál, hogy megbeszéljék a köztük lévő nézeteltérést. Amikor a 35 éves helyi férfi meglátta volt apósát, kiszaladt az utcára, majd egy vasvillával hátba ütötte a sértettet, aki az ütéstől könnyebben megsérült.

Ezután a férfi magához vett egy kaszát, amellyel több alkalommal a sértett felé suhintott, végül a saját lábát vágta meg, így ő is könnyű sérüléseket szenvedett. A férfi ezután a kaszát a sértett autójának szélvédőjébe állította.

A rendőrök a garázda férfit elfogták, majd előállították, és kihallgatták gyanúsítottként. Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság.