Négy szombaton át szívás lesz az Ifjúság útján és az Alkotmány utcán autózni

2018. július 27. 11:43 2018. júl. 27. 11:43


Aknafedlap- és víznyelő-szintbeállítási munkálatokat végez a Biokom az Ifjúság útján és az Alkotmány utcában most szombattól kezdve hétvégente. Augusztus első napja pedig a Zsolnay-szobor-Jókai utca közötti szakaszra hoz fennakadást.

A városüzemeltetési munkákért felelő cég pénteki tájékoztatása szerint július 28-tól kezdődően az Ifjúság útján és az Alkotmány utcában aknafedlap- és víznyelő-szintbeállítási munkálatokra kerül sor. A munkavégzés szombati napokon lesz, előreláthatólag 4 héten keresztül. Az első ütemben 6 db fedlap szintbeállítására fog sor kerülni, az Alkotmány utca Zója utca és Édesanyák útja közötti szakaszán. A további ütemek az Ifjúság útján fognak zajlani egészen a Kürt utcai buszfordulóig.

A közlekedést kihelyezett közúti jelzések segítik majd, de a legjobb talán az lesz, ha elkerüljük ezt a szakaszt - tanácsolja a cég.

Augusztus 1-jén, szerdán 07:30-tól 17:00-ig a Rákóczi úton (Jókai utca és Zsolnay-szobor közötti szakaszon) útburkolatjavítási munkákra kerül sor. A munkavégzés a Belváros irányába haladó forgalmi sávot fogja érinteni. A munkák ideje alatt a forgalmat jelzőőrök irányítják.

A cég szerint itt is lesznek majd kihelyezett közúti jelzések, de célszerű a kerülőút használata.