Többször is megerőszakolta kislányát egy őcsényi férfi - videó

2018. augusztus 3. 16:04 2018. aug. 3. 16:04

Egy hónapos letartóztatásba helyezett a Szekszárdi Járásbíróság egy 41 éves férfit, aki többször is szexuális együttlétre kényszerítette kiskorú lányát.

Az Egyesült Királyságban fogták el, majd 2018. augusztus elsején átadták a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának azt az európai elfogatóparancs alapján körözött 41 éves őcsényi férfit, aki a gyanú szerint 14 éves lányával a gyermek 11 éves kora óta létesített szexuális kapcsolatot a lány akarata ellenére.

A férfi a nyomozás adatai szerint a lányt hetente több alkalommal, különböző módokon kényszerítette fenyegetéssel és erőszakkal szexuális együttlétekre, valamint a gyermekét különféle megalázó élethelyzetekbe hozta, továbbá erotikus tartalmú beszélgetéseket folytatott vele telefonon, és ilyen témájú felvételek készítésére próbálta rávenni őt.

A rendőrök a férfit elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A letartóztatást augusztus 3-án el is rendelték.

Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntett, kiskorú veszélyeztetése bűntett, valamint gyerrmekpornográfia bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.