Beugrott pár dologért, 700 ezret mutatott olvasónknak a Tesco kasszája

2018. augusztus 5. 09:00 2018. aug. 5. 09:00

A jelek szerint nem csak a szervezetet, hanem az önkiszolgáló pénztárakat is megviseli ez a forróság. Egy olvasónknak két nullával tolta meg a végösszeget a kassza a siófoki Tescóban, de az üzletlánc alkalmazottjának elmondása szerint nem ő volt az első, aki így járt.

Olvasónk elmondása szerint még pénteken járt a Balaton parti Tescóban, és csupán néhány dolgot vett, melyek kényelmesen elfértek egy normál méretű bevásárlószatyorban.

Ennek ellenére az önkiszolgáló pénztár az alig tucatnyi tétel összeadása után olyan összeget mutatott, melyért egy 8-10 éves használt kisautót lehet venni

Olvasónk szólt az áruház alkalmazottjának, hogy két nullát sikerült hozzátolni a végösszeghez, a 7061 forintból valahogy 706 100 forintot csinált a gép.

Az alkalmazott elmondta, nem ő volt az első, aki így járt, a minap valaki 900 ezres végösszeggel szembesült, az is ilyen hiba volt. De nem kell aggódni, a PIN-pad fizetéskor már az igazi összeget mutatja.

Hogy a kassza mitől gajdult meg, azt nem tudták neki elmondani. Végül kikapcsolták a furán viselkedő pénztárt, olvasónk pedig egy másiknál egyenlítette ki a számlát.

Láttál valami érdekeset, izgalmasat, és lefotóztad/videót készítettél róla? Küldd el nekünk Facebook-oldalunkon, vagy e-mailben a szerkesztoseg@pecsistop.hu-ra.