Közlekedne Pécsen? Mutatjuk, merre nem érdemes menni

2018. augusztus 10. 19:19 2018. aug. 10. 19:19

Szombattól nem érdemes az Ifjúság útján közlekedni, a Pius templom előtti szakaszon várhatóan közel a hónap végéig burkolatot javítanak. Augusztus 16-án és 17-én pedig a Rákóczi út és a Felsőmalom utcai csomópontnál kell figyelni, mert ott is dolgoznak majd.

Augusztus 11-től (szombat) kezdődően "burkolatjavítási munkálatokra kerül sor az Ifjúság útján a Pius templom előtt, az északi sávban, megközelítőleg 40 méter hosszon. A munkálatok során félpályás lezárás lesz érvényben. A munka várható befejezésének ideje augusztus 25. (szombat)" - olvasható a BIOKOM közleményében.

A társaság arra kéri a közlekedőket, hogy amennyiben lehetséges,, válasszanak más útvonalat a munkáltaok ideje alatt, valamint fokozott óvatossággal közlekedjenek, ha mégis arra járnak.

A következő héten is lesznek munkálatok az utakon Pécsen: 16-án (csütörtök) és 17-én (péntek) 8:00 és 17:00 órák közt a Rákóczi út Felsőmalom utcai csomópontjánál útjavítási munkálatokat fognak végezni. A munkavégzés ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítani, ami torlódást okozhat.

És akkor ott van még a Magyar Közút által végzett felújítás a Siklósi úti felüljárón, illetve magán a Siklósi úton a felüljáró után Harkány irányába. Ott is sávelhúzás, szűkítés, burkolatmarás és még más egyebekre lehet számítani.