Ez gyorsan ment: autót gyilkolt az állítólag felújított pécsi felüljáró

2018. augusztus 13. 13:38 2018. aug. 13. 13:38

Hónapok óta dolgoznak rajta, olyan mintha mindig is csinálnák, mégsem sikerült. A legendásan idegölő pécsi Árpád felüljárón ma beszakadt egy – vagy több – csatornafedlap, ki is törték egy Peugeot egyik kerekét. Ja: az egypúpú már felújított részéről beszélünk.

Minden kertváros-belváros között ingázó pécsi ember álma, hogy végre egyszer ebben a gyönyörű életben elkészüljön az Árpád felüljáró, népszerű nevén egypúpú, a csekély alternatíva okán töretlenül népszerű kapu két világ: a belváros és Kertváros között. Hiszen április óta fel van dúlva, ami a Siklósi úti felüljárót használóknak legalább két örökkévalóságnak tűnik.

Nagy kérdés, hogy azok után is vágyni fogunk-e a felüljáró befejezésére, hogy információink szerint hétfőn 11 és dél között beszakadt egy – vagy több – csatornafedlap, magával rántva egy Peugoet egyik kerekét.

Hogy egészen hűek legyünk történelmileg: a csatornafedlapok a felüljáró MÁR FELÚJÍTOTT részén adták meg magukat.

Hát fiúk, ezért igazán kár volt.

A pécsi Árpád felüljáró felújítása idén áprilisban kezdődtek, és a tervek szerint októberig eltartanak. A ráncfelvarrásra 1,11 milliárd forintot költenek, és míg tartanak a munkálatok, a közlekedők élete nem éppen egyszerű. Nemrég például, miután megváltozott a forgalmi rend az egypúpún, egy autósnak sikerült szembemennie a forgalommal. Erről videót is mutattunk az alábbi cikkünkben:

Nagyon megkeveredett egy autós a feltúrt egypúpún - videó

A napokban megváltozott a forgalmi rend az áprilistól októberig 1-1 sávon járható pécsi egypúpún. Az új rend miatt - vagy azért, mert nem helyi sofőrről van szó - majdnem ráfázott egy autós, a jelenetet egy olvasónk videóra vette. Április elejétől zajlanak az Árpád híd 1,11 milliárd forintos felújítási munkálatai, melyek a tervek szerint októberre fejeződnek be.