Apróhirdetésben árulják Szekszárd régi strandját

2018. augusztus 13. 14:19 2018. aug. 13. 14:19

Az egyik nagy apróhirdetési portálon keresnek gazdát Szekszárd régi strandja és uszodája, a telekért potom 185 millót szeretnének. Néhány éve még a polgármester arról beszélt, szállodafejlesztés és új lakások szempontjából is érdekes lehet a terület.

"Közel a városközponthoz, közel a pályaudvarhoz, közel az autópályához" - ezzel kezdődik az a hirdetés, melyet az Urbanista szúrt ki a Jófogáson, ahol Szekszárd régi uszodája és városi strandja keresi új gazdáját.

A leírás szerint az 13 646 négyzetméteres fejlesztési telek összközműves, saját hőközponttal rendelkezik, valamint található még egy saját termálvizes kút is, amiből 350 méteres mélységből 31 fokos víz nyerhető. A hirdetés kiemeli: az ingatlan alkalmas lehet lakópark, irodaház, szálloda vagy akár parkolóház építésére egyaránt. Bónuszként kicsit hűlsz is a képek láttán, azok ugyanis még a télen készültek.

A régi uszoda és strand hasznosításáról még 2015-ben beszélt Ács Rezső polgármester. A Teol szerint a városvezető akkor azt nyilatkozta, fejlesztési területként számol vele a város. A terület kiválón alkalmas minőségi lakások építésére, de az emeltszintű idősek otthona helyszínéül is szolgálhat, továbbá szálloda fejlesztés szempontjából is érdekes lehet egy befektetőnek. Ács elmondta, az önkormányzat elsősorban lakásépítési célból szeretné hasznosítani.