Tuzson szerint SZOLGÁLTATÓ ÁLLAMRA VAN SZÜKSÉG

2018. augusztus 18. 18:05 2018. aug. 18. 18:05

De akkor miért nem csinálnak olyat? Vagy a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára eddig elfelejtett erről szólni a haverjainak?

Kapaszkodjon meg a ventillátorban/medence szélében/félig beszáradt nokedliszakkadó lábosban, mert felkavaró tartalom következik.

Tuzson Bence Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára foga kerítésén az alábbi mondat szökkent elő szombaton:

„Olyan államot szeretnénk építeni, amelynek minden cselekedete a köz szolgálatáról szól”.

Megpróbálok gyorsan végigfutni a lehetőségeken:

Most majd visszaforgatják a rendszerből kilopott 1400 milliárdokat, és abból szolgáltatnak

Már az eltelt két ciklusban is ilyet akartak, csak nem sikerült

Tuzson Bence már az eltelt két ciklusban is ilyet akart, de a többiek nem engedték neki

Voltaképpen már most is szolgáltat az állam, csak az adóforintjainkból fenntartott rendőrség aktív részvételét a százszámra elharapódzó kilakoltatásokban a polgárok még nem tudták megfelelően besorolni a szolgáltatási szektorba.

Tuzson egyébként Törökbálinton beszélt erről, nem tudjuk, hány fok lehetett. Bencét nem sikerült überelni, de azért Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott is kitett magáért.

Szerinte

a 2010-es kormányváltás után rendet teremtettek az államigazgatásban: pontosan körülhatárolták, hogy mely feladatok tartoznak az államhoz, illetve az önkormányzatokhoz.

(nyíl előre)

a kormányhivatali struktúra kialakításával az állam rendezte a saját feladatait, közben kifizette az önkormányzatok adósságát

(újabb nyíl előre)

így ma már teljesen természetes, hogy ugyanabban az épületben működik az önkormányzati és az állami hatáskörbe tartozó ügyfélkiszolgálás.

(folyamatábra vége)

Ha nem érted, hogy azért vertek bele annyi pénzt, hogy ugyanúgy egy helyen legyen minden, mint 2010 előtt, akkor hülye vagy.

Fogadjunk, hogy latinul meg ógörögül sem beszélsz rendesen, hogy azért Tuzson mai ikertornya, Kásler Miklós előtt is tisztelegjünk.