Valaki nem bírta magában tartani a Tüke Busz iránti imádatát - fotók

2018. augusztus 20. 20:07 2018. aug. 20. 20:07

Nem csak Szent Istvát és az államalapítást, hanem a frissen megemelkedett utazási tarifájú Tüke Buszt is ünnepelték az augusztusi hosszú hétvégén Pécsett. A formát öltött lelkesedésről egy olvasónktól kaptunk fotókat.

A helyi tömegközlekedést ügyező céget éltető vizuális himnuszok a Kórház téri Simicska-oszlopokra kapaszkodtak fel, és szívecskékkel szegélyezve vallanak szerelmet a Tüke Busznak és a buszjegynek.

Nem is csodáljuk, hiszen hogyan ne lehetne szeretni azt a városi céget, melynek tarifaemelését simán megszavazta a pécsi közgyűlés, és augusztustól már 500 forintot kell a sofőr kezébe nyomni a buszon, hogy elvigyen A-ból B-be.

Az is elképzelhető, hogy a jegy- és bérletárak megemelését követő járatcsökkentéstől csordult túl a fenti kinyilatkozások gazdájának szíve.

Vagy éppen a menetrendben előírtak szerint, századmásodperc pontossággal érkező járatok öntötték el ekkora szeretettel, esetleg a sofőrök elképesztő mértékű órabéremelése, melynek kapcsán bruttó 88 forinttal is többet kereshetnek óránként. Nem tudjuk, bármi lehet, hisz' annyi mindenért lehet imádni a Tüke Buszt.

Láttál valami érdekeset, izgalmasat, és lefotóztad/videót készítettél róla? Küldd el nekünk Facebook-oldalunkon, vagy e-mailben a szerkesztoseg@pecsistop.hu-ra.