Tolvajok ünneplik saját hírhamisítóikat

2018. szeptember 13. 12:11 2018. szept. 13. 12:11

Megmutatjuk, hogy miért nagyon nagy baj, hogy a mindet szétlopó elit által éltetett, eltartott és kitüntetett médiagörcsök szemrebbenés nélkül tényként tálalták, hogy Orbán volt a Sargentini-jelentésről szóló szavazás ünnepelni való és ünnepelt erkölcsi győztese.

Nem akarjuk elaprózni, minden a Sargentini-jelentés körül forog.

Nincs természetesebb, mint hogy a kormány huzagolt agyú lakájmédiája sem csinál mást, mint magyarázza, hogy micsoda diadalmenettel indult Orbán kifelé Európából, elhallgatva azt a tényt, hogy a méregdrága cipője talpán visz magával minket is majd rúg le egy halk csobbanással Putyin pöcegödrébe.

Na de azért az, amit a TV2 irgalmatlan és érthetetlen módon Tényeknek nevezett műsorában elkövetett, az már olyan szinten bicskanyitogató, hogy képtelenség mellette szó nélkül elmenni.

Erről van szó:

Orbán Viktort éltetik Európa-szerte / Tények.hu videó

Európa-szerte Orbán Viktort éltetik a közösségi oldalakon. Bár az Európai Parlament szerdán megszavazta a Magyarországot elítélő Sargentini-jelentést, a sikert mégis a magyar miniszterelnök érte el. Külföldi és magyar hozzászólók éltették Orbán Viktort és köszönték meg, hogy töretlenül kiáll az európai emberekért.

Az idén Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat (érted, érték, minőség, nívódíj és TV2 egyetlen mondatban!!) nyert televízió mennyei hírcsatornája egy iszonyatosan behízelgő hangú ember hangján azt harsogta, hogy „bár az Európai Parlament ma megszavazta a Magyarországot elítélő Sargentini-jelentést, a SIKERT mégis a magyar miniszterelnök érte el”.

Meg olyanokat, hogy előbb a parlamenti teremben alakult ki Orbán körül tumultus (értsd: néhány szélsőséges politikus lapogatta a hátát), majd másnap a Facebook-oldala telt meg szebbnél szebb gondolattal. Volt, aki egyenesen jobb ember lett attól, hogy meghallgatta Orbán Viktor hétperces védőbeszédét, aminek részletein jobb sorsra érdemes országok EP-képviselői egy emberként nyerítettek föl.

Elvakult Orbán-hívők Facebook-posztjait olvasták fel egy állítólagos hírműsorban, 2018-ban, egyelőre európai országban.

Én ilyesmire már nem emlékszem, nem éltem az ötvenes években, de abban sem vagyok biztos, hogy a Rákosit éltető médiamunkások annak idején ilyen mélyre merültek volna.

Na, de azt ígértük, hogy megmutatjuk, mi ezzel a baj. Az a baj, hogy Magyarországon sajnálatos módon tömegek tájékozódnak kizárólag Orbán lakájmédiájából, köztük az eddig is hírhedten igénytelen TV2-ből, amire most már csak orvosi szakkifejezések léteznek a gennyes fertőzéseket kutató szakágból.

A demokratikus erők, nevezzük őket ellenzéknek, legnagyobb kihívása az, hogy párbeszédet kezdeményezzen. Párbeszédet a demokráciáért aggódók, a kritikusan gondolkodók, a hazájukat hamarosan kényszerűen elhagyók és azok között, aki évek óta nyelik ezt a kívül mézes, belül fekáliás maszlagot jóízűen.

Mert az utóbbi emberek nem maguktól, nem önszántukból lettek a Fidesz szavazói. Belőlük szavazót csináltak, plakátkampányokra és médiafelületek összeharácsolására költött milliárdokból. Emberek, akik nem vették a fáradtságot, hogy a tálcán, krómozott fedő alatt felkínált álhírek mellett máshonnan is tájékozódjanak, akikhez soha nem kopogtattak be saját híreikkel és saját hírmagyarázataikkal a demokraták.

Emberek, akik így maradnak, ha nem történik valami nagyon gyorsan.

Na de ilyen szemérmetlen, tisztességtelen, okádék léptékben zubogó hazugsággyárral ugyan mit lehet szembeállítani?