Bátor Hoppál Péter, a véleményszabadság hőse

2018. szeptember 15. 10:43 2018. szept. 15. 10:43

Nem tudjuk, mi bántóbb: hogy Hoppál Péter valaha kulturális államtitkár lehetett, vagy hogy még mindig parlamenti képviselő. Olyan fotót mutatunk, amitől Hoppál Péter és a bátorság szavak egy életre összekapcsolódnak a lelkedben.

Az ugye megvan, hogy a hazát a Sargentini-jelentéstől megóvó fideszes nyilatkozatverseny - amit természetesen Orbán Viktor nyert a kapukulcsért nyúló Soros-zsoldosokkal - egyik csütörtöki esélyese Hoppál Péter volt. A pécsi illetőségű büszkeség, volt kulturális államtitkár párját ritkítóan tahó posztot osztott meg, amelynek lényege: ha nincs gyereked, neked nem számít a haza, a jövő vagy a keresztény kultúra.

Az, hogy a kipellengérezett gyermektelen európai vezetők név szerint nincsenek megemlítve egyaránt lehet egyszerű prosztósággal kevert lustaság, de egyben le van a felelősség nagy része is, hiszen a bátor posztolók és megosztók név szerint nem említettek meg senkit, így hát különösebben per sem fenyegeti őket.

A pécsi Sir Robin, miután - nnnna vajh miért - hamar a hátára vette a sajtó demokratikusabb fele, azt írta a megosztott poszt mellé: "Bizony! Éljen a véleményszabadság!... Bizony, csakazért is éljenek az fb cenzorok által diktatorikusan, sorban letiltott bátor jobboldali véleményformálók!"

Nos, ezek után keresd meg a hibát az alábbi képen:

Itt még jobban látszik:

No de segítünk: a felső kép baloldalán fotón az látszik, hogy olvasónk azt kéri a bátorság italából nagyot kortyoló Hoppáltól, ugyan vázolja már, hogy a magyar parlamenti képviselők közül kinek van vagy nincs gyereke.

A fotó jobboldali részén, illetve az alsó képen meg az, hogy a hozzászólás nyom nélkül eltűnt, kommentelni később sem sikerült olvasónknak a poszthoz.

Éljen hát a véleményszabadság! Éljenek a bátor jobboldali véleményformálók, éljen Bátor Hoppál Péter!