Fodor Ibolya nagyon-nagyon megmondta Kővárinak

2018. szeptember 20. 14:37 2018. szept. 20. 14:37

Hatalmas cicaharc van kibontakozóban a korábban nyíltan a Fidesz színeiben induló de már civil Kővári és a mindigis civil, aztán a Fidesz színeiben induló, de most meg független Fodor között. Aki szerint a jobbfajta képviselők dolgoznak a választókért. Vajon kire gondolhatott?

Fodor Ibolya, aki egyetlen ciklus töredéke alatt politikusnemzedékeknek elegendő botrányt halmozott fel, újabban megint megmondja a trúságot. A minap az élet különböző területein és az üzleti életben (érted???!!) fontos dolgokkal foglalkozó posztot osztott meg igen hozzáértő módon.

Nem kellett sokat várni, és a politikai élet terén is nagyot reccsent a pécsi politika botrányhőse. Erről árulkodik az alábbi poszt:

Ebből kiderül, hogy bár Fodor és Kővári is a Fidesz istállót erősítették egykor, ma már nem kedvelik egymást túlságosan. A képviselőnőt csúnyán kitiltották az amúgy rendkívül nyitott Szövetség Pécsért Facebook-oldaláról, amikor kritizálta Kővárit. (Hogy egy párhuzamot mondjak: sok más emberhez hasonlóan én is így jártam a képviselőnő oldalán – a szerk.).

Aztán még ment egy kört azon a jó képviselő asszony, hogy szerinte inkább dolgozni kellene a választókért, ahogy azt a „jobbfajta képviselők teszik”. Nyilván nem magára gondolt, hiszen mivel röviddel megválasztása után oltári botrányba fulladt a politikai munkássága, Fodor Ibolya majdnem egy teljes évig bujkálva a média és az egy emberként rárontó városi politika elől be se ment a közgyűlés üléseire.

Mindenesetre kiderült: Fodor Ibolya látott már a fán rigót, és nem kajálta be a Fidesszel máig igen baráti kapcsolatot ápoló Kővári hirtelen jött civilségét.