Lövésekre mentek, drogot találtak Kozármislenyben

2018. október 2. 11:20 2018. okt. 2. 11:20

Lövések hangjai miatt hívták a rendőröket egy kozármislenyi tanyához a hétvégén, a helyszínen aztán 19 kiló kábítószergyanús anyagot és több tő kannabiszt találtak.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szeptember 30-án 23 órakor érkezett bejelentés arról, hogy Kozármisleny külterületén lövéseket hallottak.

A rendőrök a helyszínen egy 54 éves helyi férfit igazoltattak. Elmondta, hogy a közeli tanyájára próbáltak meg ismeretlenek bemenni, ezért vakondriasztót telepített, annak a hangját halhatták.

A rendőrök a férfi tanyáján lévő fóliasátor közelében kábítószer gyanúját keltő szagot éreztek, majd az ingatlanhoz tartozó kertben október 1-jén hajnalban megtartott kutatás alkalmával nyolc tő lábon álló kábítószergyanús növényt, 19 kilogramm kábítószergyanús szárított növényt, valamint kábítószer termesztéséhez használatos eszközöket foglaltak le. A férfit a rendőrök elfogták, előállították, majd kihallgatták gyanúsítottként.

A gyanúsított ellen – őrizetbe vétele mellett – kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Pécsi Rendőrkapitányság.