Fedél nélkül: elvitték a kétfarkúak buszváróját

2018. október 19. 12:13 2018. okt. 19. 12:13

Pénteken délelőtt utolérte a vég az MKKP pécsi Ágoston térre épített buszváróját. A városvezetés szerint nem volt elég stabil, éppen péntek délután alakították volna atombunkerré, de nem érte meg az építmény ezt a szép kort.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt baranyai egysége – bevéve Komló – a Facebookon tette közzé a szomorú eseményt, amint a Biokom elszállítja az Ágoston térre épített:

Mint megtudtuk: a buszváró nem halt meg, csak pihen, egyben szállította el a Biokom. A sors kegyetlen fintora, hogy a kutyapárt passzivistái felülvizsgálták az építményt ért kritikákat, és éppen ma délután akarták megerősíteni az egész szerkezetet, egyben oldalfalakkal is ellátni, hogy a széltől is óvja az itt várakozókat.

Ám ebből már nem lett semmi, hiába vettek további alapanyagot és szereztek szakembert.

A párt egyik tagja elmondta: eddig 105 ezer forintot forgattak a buszváróba. Ahhoz, hogy visszakapják, még meg kell küzdeniük a város és cége minden raffinériájával, egyelőre nem tudni, mennyit számláznak ki a leszerelésért, a tárolásért, és milyen jogcímen mekkora bírságot szabnak ki rájuk szamizdat buszváróépítésért.