Megyei jegyző lett a volt pécsi önkormányzati főosztályvezető

2018. november 5. 17:31 2018. nov. 5. 17:31



November elsejétől dr. Partos Lajos látja el a jegyzői feladatokat a Baranya Megyei Önkormányzati Hivatal vezetőjeként. Partos korábban a főosztályvezetői feladatot látta el a polgármesteri hivatalban.

Partos kinevezéséről a magyei önkormányzat adott ki közleményet hétfőn. Mint írták, dr. Partos János a Pécsi Tudományegyetemen szerezte jogi diplomáját. 10 éve dolgozik a közigazgatásban, Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában főosztályvezetőként tevékenykedett.

"Nagy megtiszteltetés, és igazi szakmai kihívás számomra a kinevezés. Megyei jegyzőként fontosnak tartom a „szolgáltató megye” megvalósításának magas színvonalú folytatását annak érdekében, hogy a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program pályázatai a megfelelő ütemben haladjanak. Különösen izgalmas lesz a 2019-es év közigazgatási vonatkozásban, hiszen két választást is lebonyolítunk."

- idézte a kommuniké Partost.

A jogász-politológus jegyző 40 éves, nős, két gyermek édesapja. Jogászi diplomája mellett a politológusi végzettséget is megszerezte - derült ki a közleményből, ahogy az is, hogy szabadidejében szívesen kosárlabdázik, és a jegyzo@baranya.hu email-címen fogadja a drótpostát.