Hángerien feritél: máig harcol a pécsi pokolposta

2018. november 20. 15:06 2018. nov. 20. 15:06

Majdnem egy éve írtunk minden magyar postahivatalok legundibbjáról, a Gomba utcai rémpostáról. Örömmel jelenthetjük, hogy a „régen minden jobb volt” szlogen megbotlott, a trutyiposta ugyanis él és virul. Reméljük, sokan kérik majd ide a karácsonyi ajcsikat, ahogy azt a királyi posta szóvivője javallotta a minap.

Emlékeznek még a pokol pécsi postájára? Neeeem? Akkor frissítsük fel: van Pécsett egy olyan postahivatal, ahol volt már döglött ponty a küszöbön, de langyosabb napokon patkányok is megfordulnak a kiesnek semmiképpen nem nevezhető környéken.

Idén ősszel kicsit csapkodott az istennyila a pusztaposta körül: felröppent, hogy országszerte nagy bővítés lesz, de szerencsére Pécsett ez egyetlen helyet érintett csak, és az nem a Gomba utcában fényeskedő kirendeltség volt.

Szóval meg lehet nyugodni, kedvenc hivatalunk a mai napig így néz ki:

A legjobb lájfhekkel állt elő a Magyar Posta

Miközben a királyi postánál kitalálták, hogy sokkal kényelmesebb lesz a karácsonyi csomagvárás, ha nem lesz.

Panulin Ildikó, a Magyar Posta szóvivője a Kossuth Rádióban arról beszélt:

„sokkal gyorsabb, ha személyes átvételt kérünk, és mi magunk megyünk el érte egy olyan átvételi pontra, amely mondjuk útba esik, közel van a munkahelyünkhöz, lakóhelyünkhöz, és ezzel meggyorsítjuk, hiszen nem kell arra várni, hogy mikor jön a kézbesítő, nem kell otthon lenni órákat”.

Teccikérteni, hogy nem várni kell a csomagot, mint a sült galambot, hanem érte menni. Mondjuk egy olyan szép helyre, mint a Gomba utcai hiperhivatal.