Elkezdődött: a Mindenki Pécsért elindította a képviselő-válogatót

2018. november 24. 12:05 2018. nov. 24. 12:05

Választási szövetséget kínál a Mellár Tamás nevével fémjelzett Mindenki Pécsért Mozgalom, a cél, hogy a képviselői körzetekben és polgármesteri posztért is lehetőleg egyetlen, széles körben támogatott és esélyes ellenzéki jelölt versenyezzen a szavazatokért a jövő ősszel esedékes önkormányzati választásokon.

Mellár Tamás Facebook-oldalán osztotta meg az akciót.

E szerint a Mindenki Pécsért Mozgalom 2018. november 24-étől elkezdi a felkészülést a 2019. évi őszi önkormányzati választásokra

„A Mindenki Pécsért Mozgalom választási szövetséget kínál pécsi civileknek, a város civil szervezeteinek és ellenzéki pártoknak. A következő napokban és hetekben felvesszük a kapcsolatot az ellenzéki pártokkal és az ismert civil szervezetekkel, annak érdekében, hogy a konkrét együttműködés alapelveit és formáját kialakítsuk. Mert a cél az, hogy mind a 19 önkormányzati választókerületben ellenzéki oldalról csak egy, a legesélyesebb jelölt álljon szemben a fideszes jelölttel. Hasonlóképpen a polgármester választás esetében is azt kívánjuk elérni, hogy egyetlen olyan közös polgármesterjelöltje legyen az ellenzéknek, aki eredménnyel tud versenybe szállni a kormánypárti jelölttel szemben” - áll a felhívásban.

A mozgalom vár minden érdeklődőt, aki hajlandó politikai szerepvállalásra. Jelentkezni lehet személyesen Mellár Tamás képviselői irodájában (7621 Pécs, Széchenyi tér 6.) keddtől csütörtökig 12 és 16 óra között vagy a mozgalom Facebook-oldalán.