Becsiccsentve kocsikázott, pedig már várták a börtönben

2018. december 1. 17:27 2018. dec. 1. 17:27

Aztán még a kóter kapujában meglógott a rendőrautóból, el is vesztették a nyomát. Végül csak meglett valahogy, mert most megint a vádlottak padján ül. Aranyélet, pécsi kiadás.

Hamarosan tárgyalják annak a pécsi férfinek az ügyét, aki meglehetősen alaposan kipörgette a magasélet játékautomatáján a három cseresznyét.

A Pécsi Járásbíróságon a napokban tárgyalják a büntetett előéletű vádlott ügyét. A jóember tavaly októberben indult kocsikázni Pécsett, amikor megállították a rendőrök egy kis légalkohol-ellenőrzésre. Az embernek nem volt szerencséje: a készülék pozitív eredményt mutatott, ezért elő is állították.

Ekkor azonban más is kiderült: a vicces autósnak kocsiba nem kellett volna ülnie, máshová viszont annál inkább, ugyanis elfogatóparancs volt ellene érvényben, amiért nem vonult be letölteni jogerősen kiszabott szabadságvesztését.

Amikor befejezték az intézkedést, két rendőr a pécsi börtönbe indult főhősünkkel. Ő mindvégig teljesen együttműködőnek mutatkozott, ezért bilincset sem kapott. Ám amikor odaértek, meggondolhatta magát. Amikor a rendőrök kinyitották a hátsó ajtót, a férfi az egyik rendőrnek nekivágta a kocsiajtót, a másikat meglökte, aztán elrohant a belváros felé, ahol az őt üldöző egyenruhások szem elől is tévesztették.

A férfi aztán csak meglett valahogy, mert most meg hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt áll bíróság elé.