Megőrülsz - megint aszfaltozzák az egypúpút!

2018. december 11. 11:10 2018. dec. 11. 11:10

Apu örjöng, anyu halkan sírdogál, a gyerekek a hátsó ülésen rágják az öklüket. Pluszban hála valamilyen zseniális de gonosz elmének a Nagy Lajos legvégén és az Árkád előtt egy sávon szintén dolgoznak. Lobognak advent lángjai, közeleg a karácsony, éppen ideje volt.

Valószínűleg vannak olvasóink, akiknél még előjön egy kis szemtájéki rángatózás az Árpád felüljáró felújítása hallatán. Aki rendszeresen járt Kertváros és Pécs boldogabbik része között, annak hosszú hónapokra meghatározta az életét a felüljárón és arrafelé araszolás és az egekbe emelkedett benzinköltség.

Közeleg a karácsony, a legmeghittebb ünnep, az advent az elmélyülés, a szembenézés ideje. Nyilván nincs is ennél jobb időszak egy kis nosztalgiázásra. Neki is álltak újra aszfaltozni a nemrég elkészült felüljáró egyik sávját a Nagy Lajoshoz közeli végén, és hogy még nagyobb legyen a vigasság, a felhajtó sávon is dolgoznak.

És ha egyébként megfeledkeztünk volna ezekről a szép hagyományokról, az Árkád előtt is lezártak egy sávot, hogy ebben a szívmelengető ünnepi időszakban, amikor arrafelé egyébként sem csekély a forgalom, az autósok is jobban megismerhessék egymást a pirosnál állva hosszasan.

Köszönjük, és amúgy orbánosan mi is boldog karácsonyt kívánunk.