Még Tiffánt is kiakasztotta a kissé szerénytelen alpolgármester

2018. december 30. 09:23 2018. dec. 30. 09:23

Kecskeméthy Pál harkányi alpolgármesterrel kábé akkor jelent meg interjú a Harkányi Hírekben, amikor kiderült: a baranyai fürdőváros is belemarkolt az év végén szétszórt last minute milliárdokba. A terület volt parlamenti képviselője, a Facebook éjszakai fenegyereke nem is hagyta szó nélkül a dolgot.

Kecskeméthy Pál Harkány alpolgármestere. Utoljára akkor foglalkoztunk viselt dolgaival, amikor a kisváros polgármesterével, Baksai Endrével együtt saját apjukat tüntették ki, ráadásul azt sem lehetett tudni, hogy miért.

A fideszes vezetővel a Harkányi Hírekben jelent meg interjú. Bár úgy tűnik, próbálta nagyon szerényre venni a figurát, még a címben is közösen elért eredményekről beszél, azért be-be csúszott pár erős mondat:

„Nem a döntések meghozatala a nehéz, mivel megvan a közös cél: Harkány fejlődése, ráadásul egy nagyon egységes és jó csapat – itt a városvezetésre gondolok – áll ezek meghozatala mögött.”

„Visszatekintve az évre és a ciklusra, elégedett vagyok az eddig meghozott döntésekkel; persze minden lehetne még könnyebb és még jobb, de úgy érzem, kihoztuk a lehetőségekből, amit csak lehetett. … A városvezetés részéről befektetett sok munka, energia, idő meghozta a gyümölcsét, és a folyamat még nem ért véget.”

Meg ilyenek. A térség volt parlamenti képviselője, Tiffán Zsolt, aki korábban finoman szólva is erős Facebook-posztjaival hívta fel magára a figyelmet, nem is hagyta szó nélkül a remekbe szabott mondatokat: