Nagy Csaba a harkányi fürdőfejlesztéssel villogott, volt fideszes képviselő szállt bele

2018. december 31. 09:57 2018. dec. 31. 09:57

A napokban derült ki, hogy a kormány 3,3 milliárd forintnál is többet ad a harkányi gyógyfürdő fejlesztésére. Nagy Csaba fideszes országgyűlési képviselő is tartott erről sajtótájékoztatót, amin azokkal a tervekkel hozakodott elő, amiket a fürdő éléről 2016-ban leváltott, amúgy volt fideszes önkormányzati képviselő Hegyi Ákos készíttetett állítása szerint.

Mint ismert, a napokban a Magyar Közlönyből derült ki, hogy a kormány 3,3 milliárd forintot ad a következő évekre széthúzva a harkányi gyógyfürdő fejlesztésére (valamint más, de a fürdőhöz köthető beruházásokra még közel 500 millió forintot).

A fürdőhöz érkező kormányzati pénzekről Nagy Csaba, a baranyai 4-es számú egyéni választókerület fideszes országgyűlési képviselője is beszámolt Harkányban egy sajtótájékoztatón.

Az eseményről készült képeket a politikus a Facebook-oldalán is megosztotta.

Ehhez kommentelt Hegyi Ákos, aki 2016 október végéig a harkányi gyógyfürdőt vezette (ekkor vált meg tőle a fideszes városvezetés), nem mellesleg 2010-14 közt Pécsen volt fideszes önkormányzati képviselő (Nagy Csaba ekkor alpolgármester volt a városházán):

De jó újra látni az általam készített fejlesztési terveket, ezeket én már bemutattam 2016-ban, ki is rúgtak érte!

Frissítés:

A cikk korábbi verziójában Nagy Csaba politikusi Facebook-oldalát ágyaztuk be, ahol nem látszik Hegyi Ákos hozzászólása. Viszont Nagy Csaba személyes Facebook-oldalán most is olvasható a szóban forgó hozzászólás - vagyis nem tűnt el a hozzászólás, csak összetévesztettük véletlenül a két felületet.

A hibát kijavítottuk, az érintettektől elnézést kérünk - a szerk.