Tiffán Zsoltból előtört a zen mester, és békét kíván

2019. január 3. 13:06 2019. jan. 3. 13:06

Az egykori fideszes országgyűlési képviselőt szilveszter után szállta meg a jóság: mint leírta, sokszor rondán viselkedett, néha indok nélkül bántott embereket.

Új év, új remények - szokták mondani elég sokan az új esztendő elején, többek fogadkoznak, hogy mostantól minden más lesz, meg ilyenek.

Úgy látszik, Tiffán Zsoltot, egykori fideszes országgyűlési képviselőt is megszállta a szeretet, az új év tiszteletére egy hosszabb posztban jelezte, hogy békére lenne szükség.

Tiffán szerint a politika visszafordíthatatlanul megmérgezte az emberek lelkét, és a Kárpát-medencében élő népek összetartozását fertőzi ez "a felesleges hadakozás".

A volt országgyűlési képviselő úgy látja, a politikusok vívják csak meg a saját csatájukat, de "otthon, az utcán, a boltban, a fodrásznál legyünk békések, tiszteljük és a magunk röndös módján szeressük egymást!"

(Hogy az utcán kitétel a tüntetésekre vonatkozhat-e, az a szövegből nem derül ki egyértelműen - a szerk.)

Facebook-bejeygzésében azt is leírta, sokszor rondán viselkedett, néha indokkal, néha indok nélkül bántott embereket. Bár bocsánatot nem kért a bejegyzésében, azt azért hozzáfűzte, hogy szakítana ezzel a "hagyománnyal".