Minimalista videóban rágta szájba Hollik István, hogy a tüntetéseket TUDJUKKI fizeti

2019. január 5. 13:39 2019. jan. 5. 13:39

Tizenegy másodpercre volt csupán szüksége Hollik István Fidesz-szócsőnek arra, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, felnyissa a magyar emberek szemét, és leleplezze azt, amit már régóta tud mindenki, aki a ballibsi fake news-gyárak helyett a mikrorgamm pontosságúan kiegyensúlyozott közmédiából, no meg a többi kormányhű csatlós hasábjaiból tájékozódik.

A kormányszóvivő a budapesti tüntetés előtt, szombaton ment nagyot, videóját a kormány hivatalos Facebook-oldalán osztották meg. Alapvetően utálatos és sziszifuszi munka egy videó szó szerinti kijegyzetelése, de ez nem volt bonyolult, így nem is haboztunk, következzen A MEGVILÁGOSÍTÁS, szó szerint:

"Soros György pénzéből szervezik a tüntetéseket, azért, hogy Magyarországból is bevándorlóországot csináljanak. Ezért támadják egész Európában a bevándorlásellenes kormányokat."

- VÉGE -

Már tudjuk, miért voltak olyan sokan a hidegben péntek este Pécsett, megtöltve a Széchenyi teret, tiltakozva a kormány ellen. Köszönjük, Hollik István!

Újfent tömeg tüntetett Pécsett a rabszolgatörvény és a kormány ellen - videó

18 órai kezdettel elindult az év első pécsi tüntetése a decemberben botrányos körülmények között elfogadott rabszolgatörvény miatt, a Barbakánnál történő gyülekező után a tiltakozók a Széchenyi térre vonultak. A "Második felvonás! - Pécs nem kér a rabszolgatörvényből" címet viselő tüntetést élőben közvetítettük, a videót a cikkben találod.