Majdnem minden szupi-szuper ma is szupiországban

2019. január 20. 11:07 2019. jan. 20. 11:07

Elég csak beleolvasni az állami távirati iroda híreibe. Az ipar szuperül teljesít, a szuperül erősödő gazdaságnak köszönhetően a honvédelemre - és Orbán luxusrepülőire – is több szuper pénz jut. Csak hát sajnos Soros, ami nem szuper. Most összefoglaljuk a vasárnap délelőttöt, te meg elolvasod, mert tanulságos.

A vasárnap délelőtt három kis hírben:

„Az elmúlt években a magyar gazdaság erősödésével a honvédelemre is több pénz jutott - hangsúlyozta a honvédelmi miniszter az MTI-nek adott interjújában. Benkő Tibor elmondta, a szervezeti átalakítás után miniszterként irányítja a Magyar Honvédség Parancsnokságát, a vezetés a parancsnok feladata; a honvédséget katonának kell vezetnie, nem politikusnak”.

Ha semmi más jelét nem látod a magyar hadsereg erősödésének, akkor azt az egyet mindenképpen megemlítenénk, hogy a hon védelmére létrehozott szervezet szakmányban veszi a luxusrepülőket. Igaz, nem katonák utaznak vele luxusbevetésekre, hanem Orbán Viktor. Attól az erősödés még erősödés.

Mondjuk ezek fényében a honvédelmi miniszer következő mondatától összegörnyedve visítottunk:

"Nem a politikai vezetés, hanem a katona mondja meg, milyen harcjárműre, repülőgépre van szükség."

Azért megnéznénk a miniszterelnököt, ahogy előgördül egy honvédségi csapatszállítóból.

Külön jó hír Rogán Tóninak - akit jogerősen lehet bűnözőnek hívni -, hogy a luxusrepülők mellé két honvédségi helikopter is érkezik még idén.

Pofa súlyba, oszt' mulatási!

Szakértő: jól teljesített a hazai ipar – így szól az MTI következő fontos híre. Csath Magdolna közgazdász az M1-en – tudják, ahol a folyosón politikusokat tepernek le kopaszok – arról beszélt: jól teljesített a hazai ipar, bár az ágazaton belül megfigyelhető kisebb arányváltozás.

Szóval minden rendben lenne, ha...

SOROS!

Dömötör Csaba szerint „Ahmed H. nem csupán egy erőszakos bevándorló, ügye ugyanis rámutat arra, hogy a külföldről, jellemzően Soros György által finanszírozott aktivista csoportok nem csak behozzák a bevándorlókat, majd támogatják őket, amikor bűncselekményt követnek el, de még abban is segítenek, hogy pénzt keressenek az adófizetők kárára - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Ugye ez a Sorosfia Ahmed 8 millió forint kártérítést követel jó hírnevének megsértése miatt.

Mondjuk hogy valaki a magyar kormány nevében bűnözőzik, az szerintünk abszurdabb, mint a minisztériuma ellen indított per Dömötör Csaba szerint.

Hogy tovább fokozzuk a hangulatot itt van még egy arany mondat:

„A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára aláhúzta, egy terrorista nem járkálhat szabadon Magyarországon, ezért Ahmed H. idegenrendészeti őrizetben marad kitoloncolásáig.”

Azért megfordult itt nálunk – már nem a mi lakásunkban, hanem például a miniszterelnökében – egy-egy nemzetközi bűnöző. Ha nem jött magától, hozták a diplomatáink.

És hogy vasárnap se felejtsük el, hogy mi van, a kormánytag megerősítette:

„Az Európai Parlamentben (EP) a héten született döntés az úgynevezett demokráciavédő civil szervezetek támogatásának drasztikus emeléséről. Az eddigi tapasztalatok alapján biztosan állítható, hogy az összeg túlnyomó része a bevándorlást támogató szervezetekhez kerül majd, pontosan úgy, ahogy azt Soros György pár éve meghirdetett tervében jósolta.”

Szánakozunk.