Koncert közepén kérték meg a zenész kezét a Kodály Központban

2019. február 15. 14:41 2019. feb. 15. 14:41

Azt mindenki tudta, hogy a Pannon Filharmonikusok koncertjén Valentin-napon egy bátor férfi megkéri a kedvese kezét a Kodály Központban. Az viszont csak ott derült ki, hogy ki ő, és hogy szíve választottja a PFZ hegedűművésze.

A Pannon Filharmonikusok közleményben osztották meg a nem mindennapi hírt. Biztosan sokan élvezték a Pannon Filharmonikusok Valentin-napi koncertjét, ám az valószínűleg mégis a zenekar egyik tagjának lesz felejthetetlen élmény.

Soós Szabolcs hónapokkal korábban jelentkezett a zenekar felhívására, amely a Házasság hete alakalmából ajánlotta fel annak a lehetőségét a bátor jelentkezők számára, hogy Bálint napján, a koncert elején kérjék meg kedvesük kezét.

A zenekar is készült az eseményre, mivel előttük is nyílt titok volt, hogy lánykérés lesz a koncert közben, de nem tudták kié. Meglepetésként a Nászindulóval készült az együttes. A nagy pillanatban fel is csendült az ismert dallam, de arra senki sem számított, hogy nem a közönség soraiból, hanem a muzsikusok közül kerül fel a gyűrű a meglepett hölgy ujjára- írja a PFZ.

A filmekbe illő színpadi jelenet főszereplője Endrei Eszter, a PFZ hegedűművésze volt, aki a feltett kérdésre a legőszintébben felelve azt válaszolta:

„Ha tudtam volna, hogy én leszek az, nem gyakorlom ennyit a nászindulót!”

A valóban ritka pillanatban ezer ember tapsolta meg a jegyespárt.