Motorháztető nélküli kocsival verette Mohácson, ez lett a vége

2019. február 16. 12:19 2019. feb. 16. 12:19

Emir Kusturica is elégedetten csettintett volna, ha meglátja azt a kocsit, amivel egy mohácsi férfi küzdött, ráadásul nem csak a hiányzó kocsidarabok jelentették a problémát.

Jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Mohácsi Rendőrkapitányság egy 35 éves lánycsóki lakos ellen.

A

rendőrök 2018. november 27-én délelőtt Mohács belterületén vonták intézkedés alá a 35 éves férfit, aki egy olyan személygépkocsival vett részt a forgalomban, amelyről hiányzott a lökhárító, a motorháztető, a sárhányó, valamint a lámpák burkolata. A férfi a forgalmi engedélyt sem tartotta magánál és a gépkocsi műszaki érvényessége is lejárt. Az ellenőrzéskor az is kiderült, hogy a gépkocsi tulajdonosa nem tudott arról, hogy a férfi a járművel közlekedik.

A gépjárművezetőt kihallgatták gyanúsítottként, amelynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte. Elmondta, hogy a gépkocsin fényezési munkát végzett, a tulajdonos azonban nem tudott arról, hogy a járművel részt vett a forgalomban.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, majd az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.