Az megvan, hogy majdnem kétezermilliárd forint kettyent Orbán családjánál és haverjainál?

2019. február 25. 15:31 2019. feb. 25. 15:31

A Reuters számításai szerint ennyit kaszált közbeszerzéseken csak Pénztáros Lőrinc és Nemzetveje Tiborcz 2010 óta. 1 975 000 000 000 forint. Fogalmad sincs, mennyi pénz ez, de ők azért köszönik szépen. Neked.

Gondolom a te billióid is remekül érzik magukat otthon a ciha alatt, a gigantikus vagyonkád, amivel , tudjuk jól, nem is tudod, hogy mihez kezdj.

Hogy képben legyél, ez majdnem 2 milliárd doboz cigaretta, bő hat milliárd kiló kenyér, vagy ha jobban tetszik, hat millió tonna kenyér, bő 10 milliárd liter tej ára.

És ez csak a Lölő és Fényhozó Tiborcz érdekeltségei által elnyert összeg. Az utóbbi 13 milliárdos villanyszámláját ráadásul már te fizeted az összes uniós állampolgár helyett. Ebben nincsenek benne a hülyítésedre jól túlárazva megvett plakátokra és hirdetésekre költött milliárdok, Guldenburg Lajos milliárdos öröksége, Jancsi és a többiek vadászkastélyai, apu kavicsbányái meg a többi.

Közmunkásbérből, emeltnyugdíjból van még így hónap vége felé, szociális tűzifa megjött? Migránst láttál már a héten? És Soros-plakátot?

Legyen klassz heted. Nekik az lesz.