Most meg a kétfarkúak mennek rá a pénzünkre

2019. március 4. 15:57 2019. márc. 4. 15:57

„Köszpénz” felkiáltással kezdett forintgyűjtésbe a Magyar Kétfarkú Kutya Párt baranyai szervezete. Nyilván megint rosszalkodásra kell, amit ők kátyúzásnak hívnak. Az úristen pénze se lesz elég rá.

Az MKKP baranyai szekciója még ki sem heverte a tartósélelmiszer-gyűjtést, máris pénzt akar. 111 005 forintot szeretnének összekalapozni, itt lehet segíteni őket.

A kétfarkúak megint Pécs lakosságának jóindulatára bazíroznak, mint ahogy a legutóbb az élelmiszergyűjtésnél.

Ezúttal kátyúmentesíteni szeretnének, szakszerűen. Ahogyan ősszel is nekiugrottak már egyszer a pécsi úthibáknak. Valamiért az ezzel életvitelszerűen foglalkozó szervezetekkel ellentétben a tevékenységet láthatóan hobbiszinten űző kutyapárt télen nem foglalkozik kátyúmentesítéssel.

Ámde eljött a tavasz, és jön a gyűjtés:

„Mint ismeretes, az őszi sorozattömésen a városvezetés teljes jóváhagyásával dolgozhattunk (nem zaklattak munka közben, és az engedélykérésünkre sem reagáltak), így tavaly jó néhány pécsi kátyúnak befellegzett. Akkor két tucat lyukat tömtünk be a Rózsa Sándor Közpénztékozló Alap biztosította forrásból, idén még többet szeretnénk – ismét a Kátyú.hu segítségével, Zoliék futurisztikus gépparkjával, de ezúttal közösségi finanszírozással. Az alapanyag (aszfaltgranulátum és valami trutyi, amit rá kell önteni) beszerzésében és a betömendő lyukak felkutatásában azonban a ti támogatásotokra is szükségünk van: kérünk benneteket, ha tehetitek, járuljatok hozzá – ha csak egy ingyensör árával is – Pécs kátyútalanításához” - írják a kétfarkúak.

Indulhat az adakozás – eddig 0 forint gyűlt össze, ha sietsz, te lehetsz az első.