Egyetlen fotón a Fidesz totális kommunikációs káosza

2019. március 25. 09:56 2019. márc. 25. 09:56

Egy kép, amiről rögtön levágod te is, hogy mekkora katyvasz volt – és van – a kormányzati kommunikációban a Soros-plakátok körül.

A napokban kénytelenek voltunk egy jót találgatni azon, hogy vajon mi motiválta a pécsi, meg nyilván a többi Lokál szerkesztőit, hogy egyetlen lapba 2, azaz kettő Soros-junckeres egész oldalas hirdetést is beletömedékeljenek.

A propagandalap szintet lépett. Olyat a két évtizedes pályafutásom alatt már láttam, hogy üres címlappal jelent meg újság, ilyen történt idehaza például 2010-ben és 2014-ben a médiatörvény elleni tiltakozásképpen demokratikus lapok körében, vagy éppen 2012-ben, amikor a diáksztrájk mellett szolidaritásként a Népszava fél üres címlappal jött ki.

Ám olyat, hogy egy újság, akármilyen béna propaganda borzalom legyen is, üres HÁTOLDALLAL jelenjen meg, még soha, egészen a legutóbbi pécsi Lokálig:

Amiben előtte 7, azaz hét oldalon magyarázzák a magyar kormány válaszát az Európai Bizottság állásfoglalására. Kb. kétharmadig telenyomtatott oldalakon, nem, ne legyen kétséged: a TE pénzeden.

Ha nem tudnánk, hogy ez csak a teljes káosz egyértelmű jele lehet, azt hihetnénk, elfogytak a Soros-plakátok és hirdetések. Vagy a hátoldalon hagyják megpihenni kicsit a propagandába belefáradt olvasót.