Sorosozva, posztkommunistázva vergődik a pécsi Fidesz az ellenzéki összefogás láttán

2019. április 3. 13:32 2019. ápr. 3. 13:32

Sajtóközleményben reagált a Fidesz pécsi szervezete arra a szerdai összellenzéki sajtótájékoztatóra, melyen elhangzott, az októberi helyhatósági választásokon a baranyai megyeszékhely 18 egyéni körzetében egy-egy közös képviselőjelöltet indít az együttműködésben részt vevő DK, MSZP, LMP, Jobbik és a Momentum.

A kormánypárt helyi csoportja szerint

  • nyilvánvalóvá tették a pécsi bevándorláspárti ellenzékiek, hogy sem választóikat, sem elveiket, sem ideológiájukat nem tisztelik,
  • a hatalom megszerzése vezérli őket, amikor az egység hamis látszatát keltik,
  • Soros kottájából játszva egyetértenek a bevándorlás támogatásával,
  • a Fidesz eltakarításán kívül nincs programjuk.
  • "A Gyurcsány-párt képviselői, az azonos akolból származó posztkommunisták, az elmúlt két évtizedben nyíltan antiszemita hangulatban politizáló jobbikosok, a baloldalt az elmúlt években következetesen szemen köpő LMP és a már embrionális állapotban is botrányt botrányra halmozó Momentum célja nem más, mint a zavarkeltés, a káosz előidézése. Számukra nem fontos, mit mondtak korábban, nem fontos, mire kaptak korábban felhatalmazást választóiktól, és nem fontos nekik Pécs és a pécsiek sem. Számukra csak az a fontos, hogy Gyurcsánytól és társaitól eltanult trükkök százaival valamilyen furmányos módon hatalmat szerezzenek."

    - írják. Hogy a közlemény sorainak gépelése közben leszakadt-e a plafon a pártirodában, arról nincs információnk.

    Forrás: H.V.