Kérdőívvel fordult a pécsiekhez Péterffy Attila

2019. április 6. 10:45 2019. ápr. 6. 10:45

A Tavaszi hadjárat elnevezésű kampánya negyedik lépése után egy online kérdőívvel fordult Pécs polgáraihoz Péterffy Attila független polgármesterjelölt.

„Az alábbi kérdőívet azzal a céllal hoztam létre, hogy önök is elmondhassák szeretett városunkkal kapcsolatos véleményüket és leadhassák a szavazataikat arról, hogy melyek azok az intézkedések, amik a leginkább elsőbbséget élveznek Pécs város fejlődése érdekében. Kérem szánjon Ön is néhány percet a kitöltésre, hogy együtt egy jobb jövőt biztosíthassunk városunknak!”

- ezzel a rövid bevezetéssel kérte a pécsieket Péterffy Attila Facebook-oldalán, hogy osszák meg vele véleményüket.

A kérdőív itt érhető el:

Nekem számít az Ön véleménye!

Kedves pécsi polgárok! Az alábbi kérdőívet azzal a céllal hoztam létre, hogy önök is elmondhassák szeretett városunkkal kapcsolatos véleményüket és leadhassák a szavazataikat arról, hogy melyek azok az intézkedések, amik a leginkább elsőbbséget élveznek Pécs város fejlődése érdekében. Kérem szánjon Ön is néhány percet a kitöltésre, hogy együtt egy jobb jövőt biztosíthassunk városunknak!

A kérdőív az alapvető adatokon kívül arra kérdez rá, hogy a különböző fejlesztési lehetőségek közül ki mit gondol fontosnak és kevésbé fontosnak – az opciókat 1-től -4ig lehet fontossági sorrendbe állítani.

A három ellenzéki párt által támogatott jelölt Tavaszi hadjárat nevű kampánya, amelyben hetente új vállalást tesz megválasztása esetére, közben már a negyedik állomásnál tart. Az atomtemetőmentes Pécs, a parkolás rendbe tétele, a kátyúk felszámolása után a meglehetősen kizsigerelt, ám máig a városban működő vállalkozások számára ígért hűségprogramot.

Forrás: Pécsi STOP